کمپین بین المللی دعا فقط برای یک نفر با تولیدات رسانه ای در زمینه ی ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار فعالیت میکند

امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی

امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی

نقش امام زمان در تحقق عدالت و امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی
امام زمان علیه السلام به عنوان حجت الهی و ولی الله مسئولیت‌های بسیاری در قبال جامعه دارد و یکی از مهمترین آنها، تحقق عدالت و امر به معروف و نهی از منکر است. به عنوان یک رهبر اجتماعی به اندازه کافی توجه به مسائل اجتماعی خواهد داشت و با تأکید بر عدالت و انصاف، به مردم در تحقق آن‌ها کمک می کند.
امام زمان علیه السلام با تأکید بر عدالت و مبارزه با ظلم، به عنوان نمونه‌ای از رهبری در قرآن مطرح شده است و به عنوان رهبر جهانی و دارای نیروی الهی، توانایی تحقق عدالت را دارد. اما در عین حال، برای تحقق این امر، باید افرادی باشند که آمادگی لازم برای تحقق عدالت و امر به معروف و نهی از منکر را دارا باشند.
حضرت مهدی(ع) با تأکید بر تحقق عدالت و امر به معروف و نهی از منکر، به مردم در تحقق این امور کمک می‌کند. به عنوان نمونه‌ای از این کار، با دعوت از مردم برای اجرای عدالت و پایبندی به اصول اخلاقی، به آنها کمک می‌کند تا برای تحقق این امور تلاش کنند.
حضرت صاحب الزمان(عج) به عنوان یک رهبر اجتماعی، به مسائل مختلف جامعه توجه خواهد داشت و به مردم در راه‌های تحقق عدالت، امر به معروف و نهی از منکر کمک می کند. و به مردم یادآوری می کند که تحقق این امور، به مرور زمان، به تعالی جامعه و فردیت آنها کمک می‌کند.
بنابراین با توجه به مهم بودن تحقق عدالت و امر به معروف و نهی از منکر در جامعه اسلامی، امام زمان علیه السلام به مردم توصیه می کند که در تحقق این امور سختی نکنند و با ایمان و صبر، به این اهداف دست یابند.
علاوه بر این، حضرت به مردم آموزش می دهد که تحقق عدالت و امر به معروف و نهی از منکر، به معنای پایبندی به اصول اخلاقی و تأکید بر انصاف است. به عنوان یک رهبر اجتماعی به مردم نشان  می دهد که تحقق این امور، باعث تقویت جامعه و سعادت انسان‌ها می‌شود.
در نهایت، می‌توان گفت که حضرت بقیه الله(عج) با تأکید بر تحقق عدالت و امر به معروف و نهی از منکر، به عنوان یک رهبر اجتماعی مهم در جامعه اسلامی شناخته می‌شود وبه مردم یادآوری خواهد کرد که تحقق این امور، به عنوان یکی از اساسی‌ترین اصول اسلام، به معنای تحقق دین و سعادت دنیوی و اخروی انسان‌هاست.

منبع: www.yekdoa.ir


دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *