کمپین بین المللی دعا فقط برای یک نفر با تولیدات رسانه ای در زمینه ی ترویج فرهنگ مهدویت و انتظار فعالیت میکند

وظایف منتظران در دوران غیبت ولی عصر

وظایف منتظران در دوران غیبت ولی عصر

در این زمانی که روز به روز به ظهور نزدیکتر می شویم، وظیفه ما شیعیان چیست و چکار باید بکنیم؟
الان زمانی است که شیطان حداکثر سعیش را به کار بسته که ظهور را به عقب بیاندازد. چون ظهور امام زمان پایان فعالیتهای شیطان است. چون که بعد از ظهور، حضرت او را در مسجد سهله گردن می زنند. لذا تا می تواند تلاش می کند حتی لحظه ای ظهور را عقب بیاندازد.
از آن طرف هم روایات اهل بیت امر می کنند که انتظارتان را به لحظات بکشانید. هر لحظه منتظر فرج باشید چون ظهور “یأتی بغتتا” یکمرتبه و ناگهانی صورت می گیرد.
انسان باید هر لحظه آمادگی ظهور را در خودش ایجاد کند.
امام صادق علیه السلام می فرمایند: صبح و شام منتظر فرج باشید. نه اینکه صبح یکبار و شب یکبار. باید ۲۴ ساعت از صبح تا شب منتظر باشید.
منظور از انتظار، انتظار سازنده ای است که انسان را به حرکت در بیاورد.
حساب کند الان من چقدر آمادگی دارم در محضر امام زمان حاضر بشوم؟؟؟
آیا از نظر ظاهر آمادگی دارم؟؟؟
از نظر صفات درونی و روحی با امام زمانم سنخیتی دارم تا در کنار او باشم؟؟؟
از نظر اخلاق و رفتار آیا خودم را ساخته ام؟؟؟
انسان باید هر روز این سوالها را از خودش بپرسد…
اگر در اعتقاد، اعمال و صفات نقصی وجود دارد تا فرصت هست خودش را بسازد و آن نقص را برطرف کند
اگر اینطور عمل کنیم امدادات خاندان عصمت و طهارت به ما می رسد و ما را کمک می کنند تا کامل شویم و برای امام زمان یک شیعه ی مطیع و فرمانبردار شویم که هر لحظه امام زمان اراده بفرمایند ما مولایمان را اجابت کنیم.
رسول اکرم صلی الله علیه و آله فرموده اند: “انتظار فرج افضل اعمال است.” این وقتی صدق می کند که انتظار انسان را بسازد.
واژه ی اعمال ،تمام اعمال عبادی و ظاهری و روحی انسان را در برگیرد.
یک منتظر واقعی نزدیک وقت اذان که می شود نمی تواند نسبت به نمازش بی تفاوت باشد. چون مولایش امام زمان فرموده هیچ چیز مثل نماز بینی شیطان را به خاک نمی مالد. لذا میگه من باید نمازم را اول وقت بخوانم. وقتی به نماز می ایستد شیطان که بیاد او را غافل کند می گوید نه من باید یک نماز باشکوه بخوانم که امام زمانم تایید بفرمایند. سعی می کنه نمازش را با توجه بخواند.
شخصی که منتظر است مثل کسی که انتظار مهمان عزیزی را می کشد، همه خانه را تمیز و مرتب کرده، لباس خوب پوشیده و مراقب است جایی کثیف نشود.
فرد منتظر در برخوردش با خانواده مراقبت شدید پیدا می کند. من باید اعمالم طوری باشد که زینتی برای امام زمانم باشم. لذا سعی می کند برخوردش را با اطرافیان طوری تنظیم کند که خوشایند امام زمان باشد و مقرِّبِ او به امام زمان.
چون بعضی اعمال ما را به امام زمان نزدیک می کنند و بعضی اعمال ما را دور می کنند.
خود حضرت می فرمایند: “بر شماست که عملی را انجام دهید که مایه جلب رضایت ماست و شما را به محبت ما نزدیک می کند و بپرهیزید از اعمالی که سبب ناخشنودی ماست.
یک شیعه منتظر باید دعوت کننده به سوی امام زمان باشد و مردم را به ولایت امام زمان دعوت کند.
یک شیعه بی حال و بی غیرت نباشیم. باید زمینه را برای فرج فراهم کنیم. الان وظیفه مهم ما اینه که دعوت کننده به سوی امام زمان باشیم. با اعمال، با زبان.
از خانه هامان شروع کنیم. خانه ی ما طوری باشد که امام زمان از ما راضی باشند.غرق در تجملات نباشیم.فضای خانه یاد حضرت را در ذهن ما تداعی کند.
چه نوع کار و درآمدی داریم؟ اگر حس می کنیم امام زمان راضی نیست بذاریمش کنار. امتحان اینجاست❕
اگر پست و مقام و شغلی داریم که از امام زمان دورمان می کند کنارش بگذاریم. شغلمان را اصلاح کنیم.
بعد در محل کار در بین دوستانمون اسم امام زمان را ببریم. هر کس به یاد امام زمان افتاد که افتاد. ما اجرمان را برده ایم و وظیفه را انجام داده ایم.
یک شیعه باید طوری باشه که هرکس او را می بیند به یاد امام زمان بیفتد. ذکر امام زمان را بلند کنیم. هم در قلب خودمان و هم بلند بگوییم.
ذکر محبوبت را بلند کن. هر چه خوبیه مرتبط کن به امام زمان. یک هدیه خریدی برای بچه ات. بچه خوشحاله بگو این را امام زمان داده. سر سفره می نشینی بگو این برکت از یمن وجود امام زمانه. این لباس به برکت امام زمان تنمه.
زمینه سازی بکنیم برای فرج. مردم را به یاد امام زمان بیندازیم. بگیم فلانی “گناه نکن” امام زمان داره میاد. امام زمان داره می بینه.
فعال باشیم. هر کجا که هستیم مروج امام زمان باشیم. افراد لاابالی دست همدیگه رو می گیرند با اصرار می برن پارتی. یک شخص سالم را اهل گناه می کنند. کمتر دیده می شود یک جوان متدین دوستش را ببره در خانه اهل بیت بگه بیا بریم دعای ندبه برای فرج امام زمان دعا کنیم…
مردم را دعوت کنیم بر این کشتی نجات سوار شوند…
یا ایها الذین آمنوا اصبروا و صابروا و رابطوا
امام باقر علیه السلام در تفسیر “و رابطوا” در این آیه شریفه می فرمایند: و رابطوا مع امامکم المنتظر/با امام زمانتان رابطه داشته باشید.
ارتباط جسمی که دست خداست و هرکس را که خدا بخواهد سعادت دیدار و ارتباط با امام زمان نصیبش می شود. اما انسان باید با امام زمانش ارتباط روحی برقرار کند.
چطور؟؟؟ از راههای ارتباط با امام زمان اینه: بنشینیم در طول شبانه روز حداقل چند دقیقه با امام زمان حرف بزنیم.
چطور با دوست یا همسایه مان صحبت می کنیم خسته نمیشیم‌ متوجه گذر زمان هم نمیشیم. حالا میایم با امام زمان صحبت کنیم خسته میشیم⁉️
تمرین کنیم و فرض کنیم امام زمان تشریف آوردند یه ملاقات نیم ساعته به ما دادند. رفتیم نشستیم جلوی امام زمان خوب حالا چی بگیم؟؟؟ فکر کردید⁉️
راهش اینه: عادت کنیم، بشینیم یه جای خلوتی با امام زمان صحبت کنیم. با سلام به حضرت شروع کنیم. شرح حالمان را بگوییم. درسته امام زمان همه چیز را می دانند ولی با این کار یه مؤانستی ایجاد میشه.
بگیم آقا جان این وضعیت منه، این برنامه ی منه. این کارها را دارم انجام میدم. قربان صدقه آقا بریم و اظهار محبت کنیم. از طریق اظهار محبت ارتباط برقرار کنیم. هرچه می توانیم محبتمان را ببریم بالا. محبتمان را از دنیا و مافیها جمع کنیم و نثار امام زمان کنیم.


  1. زینب گفت:

    ممنون از مطالب مفیدتون
    یا امام زمان ادرکنی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *